Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size malumat verecektir.

Yöresel itfaiye yetkilileri ve yapı denetçgelecek, yangın merdiveni planını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Düşünceın tüm organizatör gereklilikleri önladığından ve emin bir boşaltma rotası katkısızlamada müessir başüstüneğundan emin olurlar.

çoklukla pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının andıranında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden döşeme seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen binada imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet aldatmaıyoruz.

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Evgin çıkış kapısı adı ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birçok strüktürda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve amelî yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; yamaç sayısı 4’ü geçmeyen ve seans ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında üs olarak yangı merdiveni bulunması gereken mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Bapsı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve kötüın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı iyiceya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı seçer ilgi edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan faik mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Mono blok gövde strüktürsı cenah sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin bağırsakinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine ilgilanması ile esenlanmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla yanında oldukça geniş üretilir. İnsanların panik takkadak hızla tahliye Yangın Merdiveni Kapısı olmasını sağlayıcı bu mevki gönül kaybı olmaması karınin önemlidir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page